aplicatii

Auto.ro pentru Android

Auto.ro

Aplicațiile pentru Android nu înseamnă numai jocuri și acces la rețele sociale. Maturitatea sistemului Android a atras cei mai buni programatori și cele mai mari companii producătoare de soft.

Șoferii au acum la dispoziție o aplicație unică în România ce oferă acces la tot felul de servicii auto de la benzinării până la stații ITP.

Aplicația Auto.ro are integrată harta României și principalele puncte de interes. Poziția conducătorului auto este determinată prin GPS iar baza de date a aplicației se încarcă prin internet. Prin câteva atingeri puteți găsi orice punct de interes de pe hartă care se află în apropierea dumneavostră pe o rază stabilită.

Aplicația Auto.ro oferă următoarele servicii:

-benzinării
-parcări
-vulcanizari
-spălătorii
-service-uri
-stații ITP
-asistență rutieră și tractari
-taxi
Totodată, vei putea să:
– cauți rapid printre cele peste 30.000 de anunțuri auto
– adaugi în câțiva pași anunțul tâu
– îți salvezi anunțurile favorite
– îți creezi alerte și ești la curent cu ceea ce te interesează

Aplicația Auto.ro poate fi descărcată din Google Play, este gratuită, are nevoie de o conexiune la internet pentru a putea funcționa și oferă informații pentru orice oraș din România.

Update: Auto.ro a dezvoltat secțiunea ATM în cadrul aplicației pentru mobil, posesorii de smartphone putând localiza începând de astăzi cele mai apropiate bancomate ale tuturor băncilor din România, prin indicarea distanței, direcției și sensului de mers. Astfel, utilizatorii aplicației vor putea să găsească rapid și ușor toate bancomatele din întreaga țară.

To Top

Citește articolul precedent:
Android rosu China
Infractorii online se mută pe Android

Numărul mare de echipamente ce rulează sistemul de operare Android atrage după sine și un val de infractori online care...

Închide