stiri

Beam Galaxy: videoproiectie cu telefonul

Sala de consiliul devine opțională  când ai în mână un telefon cu proiector integrat. Nu e nicio fantezie futuristă devreme ce Samsung a dezvăluit lansarea oficială a lui Beam Galaxy (scrie engadget.com). Pe numele său de cod Halo, acesta va fi disponibil în Singapore în luna iulie și să sperăm că nu va dura mult până îl vor putea pipăi și europenii.

Samsung Galaxy Beam - Androidul cu proiectorVa fi primul telefon cu Android 2.1 care integrează un pico-proiector cu senzor DLP. Dintre specificații, amintim ecranul AMOLED cu diagonală de 3,7 inci, suportul pentru transfer de date HSPA 7.2Mbps pe 900/1900/2100MHz şi quad-band GSM / EDGE, interfață Bluetooth 3.0, rețea WiFi 802.11n.

Terminalul va fi dotat cu o cameră foto de 8 Megapixeli, cu autofocus și blitz, precum și cu funcție de înregistrare video HD. Cum deja vorbim despre un dispozitiv multifuncțional, nu puteau lipsi nici GPS-ul și recepția radio FM. Oare cât va rezista bateria de 1800 mAh la toată sumedenia de taskuri de care e capabil Beam Galaxy?

Liniște în sală de consiliu, se vorbește la telefon!

To Top

Citește articolul precedent:
Aria lui HTC se aude de la AT&T

HTC Aria a prins glas oficial de la AT&T

Închide