Bitdefender Sphere protejează telefonul și tableta cu Android

| |

Bitdefender a lansat o soluție informatică care protejează toate echipamentele utilizatorului împotriva aplicațiilor malițioase. Calculatoarele, tabletele și smartphone-urile cu Android sunt protejate împotriva unei largi sfere de ameninţări precum viruşi, spyware, spam şi atacuri de phishing.

Tehnologia Sphere a fost testată de peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume, Bitdefender fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea serviciilor sale.

Cu o singură licenţă Bitdefender Sphere toată familia poate sta liniştită pentru un an întreg. Iar prin parteneriatul cu D-Link am adăugat unuia dintre cele mai bune produse de securitate existente deja pe piaţă o soluţie inovatoare de supraveghere şi monitorizare a locuinţei sau biroului, oferind astfel utilizatorului final protecţie completă”, a declarat Răzvan Vâlceanu, Country Manager Bitdefender România.

Bitdefender Sphere este disponibil în perioada 9-22 aprilie, în exclusivitate prin eMag, la pachet cu o cameră de supraveghere D-Link DCS-930L pentru locuinţe şi birouri, compatibilă mydlink, la preţul total de 350 de lei. Începând cu 23 aprilie, Bitdefender Sphere va fi disponibil şi pe www.bitdefender.ro şi la distribuitori.

Bitdefender Sphere

Bitdefender Sphere protejează telefonul și tableta cu Android, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!