stiri

Bitdefender Sphere protejează telefonul și tableta cu Android

Bitdefender Sphere

Bitdefender a lansat o soluție informatică care protejează toate echipamentele utilizatorului împotriva aplicațiilor malițioase. Calculatoarele, tabletele și smartphone-urile cu Android sunt protejate împotriva unei largi sfere de ameninţări precum viruşi, spyware, spam şi atacuri de phishing.

Tehnologia Sphere a fost testată de peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume, Bitdefender fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitatea serviciilor sale.

Cu o singură licenţă Bitdefender Sphere toată familia poate sta liniştită pentru un an întreg. Iar prin parteneriatul cu D-Link am adăugat unuia dintre cele mai bune produse de securitate existente deja pe piaţă o soluţie inovatoare de supraveghere şi monitorizare a locuinţei sau biroului, oferind astfel utilizatorului final protecţie completă”, a declarat Răzvan Vâlceanu, Country Manager Bitdefender România.

Bitdefender Sphere este disponibil în perioada 9-22 aprilie, în exclusivitate prin eMag, la pachet cu o cameră de supraveghere D-Link DCS-930L pentru locuinţe şi birouri, compatibilă mydlink, la preţul total de 350 de lei. Începând cu 23 aprilie, Bitdefender Sphere va fi disponibil şi pe www.bitdefender.ro şi la distribuitori.

Bitdefender Sphere

To Top

Citește articolul precedent:
Ochelarii Google pentru realitate augmentata
Realitate augmentată prin ochelarii Google

Project Glass este proiectul la care Google lucrează pentru a aduce pe piață ochelarii ce augmentează realitatea. Cu ajutorul acestor ochelari,...

Închide