stiri

Realitate augmentată prin ochelarii Google

Ochelarii Google pentru realitate augmentata

Project Glass este proiectul la care Google lucrează pentru a aduce pe piață ochelarii ce augmentează realitatea. Cu ajutorul acestor ochelari, utilizatorii ar avea la îndemână toate funcționalitățile unui smartphone, dar fără a avea efectiv un smartphone. Pe pagina de Google+ a proiectului, echipa de dezvoltare a anunțat că produsul se află în faza de testare la sediul central Google.

Cu toate că ne aflăm departe de punctul în care acest produs va fi lansat către public, Google a publicat un video care demonstrează capacitățile dispozitivului viitorului.

„Noi credem că tehnologia ar trebui să lucreze pentru voi – să fie acolo când aveți nevoie de ea și să nu-ți stea în cale atunci când nu vă trebuie.”

Acesta este mesajul cu care începe anunțul. Dezvoltatorii așteaptă sugestii și feedback de la fanii brand-ului. Dintre cele peste 500 de comentarii, însă, majoritatea sunt întrebări legate de data lansării.

Se pare că ne apropiem încet, încet de o eră în care vom putea vedea cu ochii noștri tehnologia filmelor SF.

Ochelarii Google pentru realitate augmentata

Ochelarii Google pentru realitate augmentata

To Top

Citește articolul precedent:
Asus Padfone disponibil pentru precomenzi în Taiwan

Asus Padfone, terminalul care se poate transforma în tabletă și mai apoi în netbook, va fi disponibil pentru precomenzi în...

Închide