jocuri

Blitz Brigade de 9 mai

Blitz Brigade

Jocul Blitz Brigade ajunge pe Android tocmai de 9 mai, o zi cu semnificație istorică aparte. Dacă pentru europeni, 9 mai înseamnă Ziua Schuman, ce comemorează declarația ministrului de francez, Robert Schuman, pentru aliați 9 mai înseamnă ziua victoriei. Pentru noi românii, 9 mai mai are o semnificație aparte. În data de 9 mai 1877, România își declara independența față de Imperiul Otoman.

Blitz Brigade

Blitz Brigade

Gameloft a ales această dată pentru a lansa jocul Blitz Brigade. Jucătorii nu vor trebui să-și bată capul cu probleme de natură istorică pentru că tot ce vor avea de făcut e să împuște cât mai bine folosind armamentul din dotare.

Blitz Brigade e un fel de șaorma cu de toate. Veți găsi uniforme naziste dar și arme de generație nouă cum ar fi elicopterele de atac și aruncătoarele portabile de rachete. Grafica este mai mult decât convingătoare fără a abuza de efectele speciale complexe.

Update:
Gameloft s-a ținut de cuvânt și a lansat astăzi versiunea pentru Android. Utilizatorii pot descărca gratuit jocul accesând secțiunea dedicată din Google Play. Jocul ocupă 1.3GB, semn că programatorii de la Gameloft nu au făcut economie de elemente grafice.

To Top

Citește articolul precedent:
Top tablete Q1 2013
Piața tabletelor crește în continuare

Piața tabletelor continuă să crească, cifrele înregistrate arătând că apetitul consumatorilor pentru aceste gadgeturi este în continuare ridicat. Conform International...

Închide