Blitz Brigade de 9 mai

| |

Jocul Blitz Brigade ajunge pe Android tocmai de 9 mai, o zi cu semnificație istorică aparte. Dacă pentru europeni, 9 mai înseamnă Ziua Schuman, ce comemorează declarația ministrului de francez, Robert Schuman, pentru aliați 9 mai înseamnă ziua victoriei. Pentru noi românii, 9 mai mai are o semnificație aparte. În data de 9 mai 1877, România își declara independența față de Imperiul Otoman.

Blitz Brigade

Blitz Brigade

Gameloft a ales această dată pentru a lansa jocul Blitz Brigade. Jucătorii nu vor trebui să-și bată capul cu probleme de natură istorică pentru că tot ce vor avea de făcut e să împuște cât mai bine folosind armamentul din dotare.

Blitz Brigade e un fel de șaorma cu de toate. Veți găsi uniforme naziste dar și arme de generație nouă cum ar fi elicopterele de atac și aruncătoarele portabile de rachete. Grafica este mai mult decât convingătoare fără a abuza de efectele speciale complexe.

Update:
Gameloft s-a ținut de cuvânt și a lansat astăzi versiunea pentru Android. Utilizatorii pot descărca gratuit jocul accesând secțiunea dedicată din Google Play. Jocul ocupă 1.3GB, semn că programatorii de la Gameloft nu au făcut economie de elemente grafice.

Blitz Brigade de 9 mai, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!