aplicatii

Blogging din mers cu noul WordPress for Android 2.0

Wordpress 2 for Android

Una dintre principalele platforme de blogging, WordPress beneficiază de o nouă aplicație mobilă cu ajutorul căreia bloggerii pot scrie și edita rapid articole, pagini și comentarii pe site-urile lor. WordPress for Android 2.0 poate fi descărcată din Android Market și este răspunsul editorilor care aveau nevoie să publice rapid informații sau să modereze din mers comentariile primite.

Wordpress 2 for AndroidWordpress 2 for AndroidWordpress 2 for Android

Aplicația poate fi utilizată simultan pentru mai multe bloguri, selecția celui activ realizându-se din bara meniului de deasupra. Panoul de comandă și bara de acțiuni au fost redesenate, funcțiile esențialepentru un blogger fiind la un deget distanță.

Fotografiile și clipurile înregistrate cu telefonul sau cu tableta pot fi urcate și publicate într-un mod simplu și rapid. Pentru orice imagine introdusă în articol, modul de afișare în pagină se configurează la fel de simplu. Utilizatorul poate redenumi imaginea uploadată, poate edita textul însoțitor (caption) și poate stabili alinierea. Dimensiunea fotografiei se reglează acționând bara din imaginea alăturată. Valoarea inițială poate fi configurată în Settings.

Wordpress 2 for AndroidWordpress 2 for AndroidWordpress 2 for Android

Videoclipurile preluate de pe youtube.com se vor integra în pagină prin copierea codului direct în fereastra textului, devreme ce nu există separarea modului vizual de cel HTML.

Textele se pot scrie extrem de ușor, editorul fiind și el reproiectat. Textul articolului se va edita într-o fereastră separată pe tot ecranul.

Wordpress 2 for AndroidWordpress 2 for AndroidWordpress 2 for Android

Aplicația WordPress for Android 2.0 este optimizată și pentru tablete, interfața profitând de avantajele comenzilor tactile și de ecranele mai mari.

Interesant pentru un blogger mobil este și sistemul de statistici. El va putea vedea direct din aplicația evoluția afișărilor, a clickurilor, a referințelor și a termenilor căutați către blog.

Vă prezentăm filmulețul oficial de prezentare:

WordPress for Android 2.0 se poate descărca de la următorul link din Android Market.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
JXD S7100 Android Retro game console tablet
Chinezărie all-in-one cu Android la 140 dolari – JXD S7100 Android Retro-Game Console Tablet MP4

Chinezii de la JXD (JinXing Digital CO.Ltd) au pus în vânzare un gadget cu Android 2.2 care combină o tabletă...

Închide