stiri

Chinezărie all-in-one cu Android la 140 dolari – JXD S7100 Android Retro-Game Console Tablet MP4

JXD S7100 Android Retro game console tablet

Chinezii de la JXD (JinXing Digital CO.Ltd) au pus în vânzare un gadget cu Android 2.2 care combină o tabletă cu ecran de 7” și o consolă de jocuri în stilul Sony PSP. JXD S7100 Android Retro-Game Console Tablet MP4 face tot ce spune și numele său pentru doar 140 de dolari. Sunt disponibile 2 modele – alb și negru – cu suport în limba engleză.  Urmărește clipul video de la sfârșitul articolului.

JXD S7100 Android Retro game console tablet

Controllerele în genul Sony PSP și interfața Android cu butoane tipice Apple fac struțocămila JXD extrem de controvesată. Pe lângă copierea iconițelor iOS, comerciantul susține că dispozitivul rulează jocuri Apple. Cel mai probabil, acestea și altele (Sony, Nintendo, Arcade, Sega) nu vor fi oferite pe cale oficială.

JXD S7100 Android Retro game console tablet

Ecranul este unul capacitiv cu o rezoluție de 800×480 pixeli. Procesorul este un ARM Cortex A9, cu chip grafic Mali-400 GPU 3D, iar memoria RAM măsoară 512MB DDR2. Tableta JXD are o autonomie energetică de 4 ore de browsing. Are o stocare internă de 16GB, interfață WiFi 802.11g/g/n, conexiune USB 2.0 și ieșire HDMI. Camera video principală are 2MP, iar cea secundară e un webcam de 0,3MP. Dimensiunile tabletei sunt 238.5×121.7×12.35mm.

Prezentarea video a JXD S7100 Android Retro-Game Console Tablet MP4 are ca sursă pagina produsului de pe isharegifts.com. Din păcate site-ul nu se numără printre cele mai populare (are Google Rank 2 și pagina de contact conține un formular) și vă recomandăm să verificați/gândiți bine înainte de a vă încumeta la o comandă, chiar dacă știrea a fost preluată de site-uri mari de tehnologie.


Pagina oficială a produsului: jxd.hk

To Top

Citește articolul precedent:
LG Optimus LTE
Telefoanele LG vor primi update-uri la Ice Cream Sandwich (ICS) începând cu aprilie 2012

LG va începe tardiv publicarea update-urilor la Ice Cream Sandwich (ICS) pentru gama sa de smartphone-uri cu Android. Sud-coreenii au...

Închide