stiri

Bluetooth se va regasi pe 2 miliarde de echipamente in 2013

Bluetooth

Tehnologia Bluetooth s-a dezvoltat extrem de rapid datorită prețului redus dar și a versatilității de care a dat dovadă în timp. Majoritatea telefoanelor actuale sunt dotate cu Bluetooth, transferul fișierelor între terminale fiind simplu de efectuat chiar și atunci când utilizatorul nu posedă aptitudini de guru IT.

În anul 2013 vor fi fabricate peste 2 miliarde de echipamente cu Bluetooth, conform unei cercetări In-Stat, telefoanele și tabletele fiind categoriile cele mai reprezentantive. Tehnologia Bluetooth a evoluat către versiuni mai rapide.

Bluetooth 3.0 + High Speedeste o soluție software ce lucrează împreună cu standardul Wi-Fi pentru a transfra fișiere mari. Standardul a fost adoptat de Bluetooth SIG pe 21 aprilie 2009 și suportă rate teoretice de transfer de 24 Mbit/s.

Nu numai telefoanele și tabletele folosesc Bluetooth. Prețul redus al chip-urilor a determinat mai mulți producători de periferice să adopte acest standard wireless pentru a putea comunica cu PC-ul.

Bluetooth

Bluetooth se va regasi pe 2 miliarde de echipamente in 2013, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Castiga un Plantronics K100
Concurs Plantronics K100 – ALIVE LA VOLAN

Împreună cu magazinul online KOYOS.ro lansăm concursul ALIVE LA VOLAN! Punem la bătaie un car kit Plantronics K100 , ideal...

Închide