Concurs Plantronics K100 – ALIVE LA VOLAN

| |

Castiga un Plantronics K100

Împreună cu magazinul online KOYOS.ro lansăm concursul ALIVE LA VOLAN! Punem la bătaie un car kit Plantronics K100 , ideal pentru cei care petrec mult timp la volan, prinși în traficul aglomerat sau pur și simplu preferă siguranța și comoditatea dată de utilizarea unui echipament handsfree. Doar ce am scris despre acest car kit lansat și premiat la CES 2011 și ne bucurăm să ți-l putem oferi.

Cum va fi un singur norocos câștigător în urma tragerii la sorți, avem un cadou suplimentar pentru fiecare participant: un voucher de 3% reducere la cumpărarea unui telefon Android de pe www.koyos.ro.

Participarea la concurs e foarte simplă:

  • te abonezi la newsletterul AndroidLIVE! pentru a fi mereu la curent cu evoluția Android
  • votezi telefonul Android preferat din portofoliul KOYOS.ro.

    Uite lista lor!

    Copiază (copy & paste) linkul paginii unui telefon Android de pe koyos.ro în formularul de concurs!

UPDATE: Perioada de înscrieri s-a încheiat.

Fiecare participant va primi pe emailul furnizat un voucher ce-i oferă reducerea de 3% pentru orice telefon Android achiziționat de la koyos.ro.

Data limită de înscriere: 31 august 2011.
Valabilitatea voucherului KOYOS: 15 septembrie 2011.
Câștigătorul car kit-ului Plantronics K100 va fi ales pe 1 septembrie prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului random.org.

Plantronics K100Despre premiu:

Noul Plantronics K100 este mai mult decat un simplu car kit, produsul oferind o serie de funcții extrem de interesante. Muzica, convorbirile sau instrucțiunile vocale date de GPS-ul smartphone-ului pot fi transmise cu ajutorul difuzorului încorporat sau chiar prin intermediul sistemului audio al automobilului. Plantronics K100 integrează un modulator FM și este compatibil cu orice telefon cu tehnologie Bluetooth deci legătura dintre telefon și boxele mașinii se poate realiza într-un mod simplu și rapid.

Mai multe detalii și specificații tehnice despre car kitul Plantronics K100 puteți găsi accesând pagina produsului.

Concurs Plantronics K100 - ALIVE LA VOLAN, 10.0 out of 10 based on 8 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (8 votes cast)

Comentează prin Facebook

5 Comentarii pentru “Concurs Plantronics K100 – ALIVE LA VOLAN”

  1. In lista cu tari nu apare si Romania asa ca am selectat o tara apropiata…

  2. In primul rand m-am abonat si am confirmat abonarea din email, apoi am intrat pe KOYOS.ro, am ales telefonul, am completat formularul si am mai primit un mail de confirmare. Sper ca nu e considerata inregistrare dubla

    • Salutare, totul este in regula. Cel de-al doilea email este confirmarea finala si contine voucherul cu reducerea la telefoane Android de pe http://www.koyos.ro. Cum astazi e ultima zi de inscrieri, maine vom extrage castigatorul car kitului Plantronics! Il avem in redactie si putem spune ca arata excelent :)

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!