accesorii mobile

Concurs Plantronics K100 – ALIVE LA VOLAN

Castiga un Plantronics K100

Castiga un Plantronics K100

Împreună cu magazinul online KOYOS.ro lansăm concursul ALIVE LA VOLAN! Punem la bătaie un car kit Plantronics K100 , ideal pentru cei care petrec mult timp la volan, prinși în traficul aglomerat sau pur și simplu preferă siguranța și comoditatea dată de utilizarea unui echipament handsfree. Doar ce am scris despre acest car kit lansat și premiat la CES 2011 și ne bucurăm să ți-l putem oferi.

Cum va fi un singur norocos câștigător în urma tragerii la sorți, avem un cadou suplimentar pentru fiecare participant: un voucher de 3% reducere la cumpărarea unui telefon Android de pe www.koyos.ro.

Participarea la concurs e foarte simplă:

  • te abonezi la newsletterul AndroidLIVE! pentru a fi mereu la curent cu evoluția Android
  • votezi telefonul Android preferat din portofoliul KOYOS.ro.

    Uite lista lor!

    Copiază (copy & paste) linkul paginii unui telefon Android de pe koyos.ro în formularul de concurs!

UPDATE: Perioada de înscrieri s-a încheiat.

Fiecare participant va primi pe emailul furnizat un voucher ce-i oferă reducerea de 3% pentru orice telefon Android achiziționat de la koyos.ro.

Data limită de înscriere: 31 august 2011.
Valabilitatea voucherului KOYOS: 15 septembrie 2011.
Câștigătorul car kit-ului Plantronics K100 va fi ales pe 1 septembrie prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului random.org.

Plantronics K100Despre premiu:

Noul Plantronics K100 este mai mult decat un simplu car kit, produsul oferind o serie de funcții extrem de interesante. Muzica, convorbirile sau instrucțiunile vocale date de GPS-ul smartphone-ului pot fi transmise cu ajutorul difuzorului încorporat sau chiar prin intermediul sistemului audio al automobilului. Plantronics K100 integrează un modulator FM și este compatibil cu orice telefon cu tehnologie Bluetooth deci legătura dintre telefon și boxele mașinii se poate realiza într-un mod simplu și rapid.

Mai multe detalii și specificații tehnice despre car kitul Plantronics K100 puteți găsi accesând pagina produsului.

To Top

Citește articolul precedent:
HTC Evo 3D
HTC da in judecata Apple

Producătorul taiwanez de telefoane mobile, HTC, a acționat în justiție compania Apple pentru încălcarea anumitor patente. HTC cere oprirea tuturor...

Închide