stiri

Boeing și Samsung vor tablete cu internet în avioane

Samsung

Atmosfera din timpul zborului ar putea fi invadată de prezența dispozitivelor multimedia pentru divertisment. Boeing și Samsung Electronics au anunțat un parteneriat pentru cercetare şi dezvoltare tehnologică cu scopul de a îmbunătăţi divertismentul şi comunicaţiile din timpul zborului.

Cele două companii se vor concentra pe dispozitive performante și ușoare ce vor putea comunica cu rețelele de la sol. Cu alte cuvinte vom putea folosi tabletele și telefoanele la bordul avioanelor și vom putea naviga pe internet.

„Comunicaţiile de la bordul aeronavelor şi reţelele wireless sunt elemente cheie pentru experienţa de zbor a pasagerilor, iar contactul echipajului de la bord cu cel de la sol este vital pentru eficienţa operaţională a liniilor aeriene pe timpul zborului,” a declarat Larry Schneider, Vicepreşedinte al Product Development în cadrul Boeing Commercial Airplanes. „Colaborarea dintre Boeing şi Samsung Electronics va explora oportunităţile oferite de tehnologiile inovatoare, cu scopul de a duce la un nou nivel dispozitivele folosite în domeniul aeronautic.”

Samsung

To Top

Citește articolul precedent:
InfoTouch iTab 971
InfoTouch iTab 971 are o configurație similară cu E-Boda Supreme X200

Chinezăriile aduse în țară de E-Boda au un rival pe măsură. InfoTouch iTab 971 are o configurație similară cu Supreme...

Închide