Calculus Tools pentru Android

| |

Calculatoarele pentru Android, disponibile gratuit sau cu plată pe Android Market, acoperă principalele necesități ale unui elev de liceu ce se confruntă cu matematica. Date fiind rezultatele obținute de elevi și profesori la bacalaureat, respectiv titularizare, am considerat necesară prezentarea unor instrumente de calcul utile în școli.

Calculus Tools este o aplicație pentru sistemul de operare Android ce permite efectuarea unor calcule complexe și desenarea de grafice. După instalarea aplicației gratuite, posesorul telefonului cu Android poate calcula derivate, integrale definite, serii Taylor, poate consulta tabele cu formule și poate realiza grafice complexe în mod automat.

Cei care vor să acceseze mai multe instrumente de calcul, cu funcții mai complexe, ce acoperă mai multe ramuri ale științelor exacte pot accesa site-ul wolframalpha.com.

Calculatorul pentru Android Calculus Tools poate fi descărcat gratuit din Android Market. Software-ul este compatibil cu toate versiunile Android.

Calculus Tools pentru Android, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!