Carrier IQ are acum un antidot

| |

Specialiștii de la Bitdefender au pus la punct o aplicație gratuită care poate determina instantaneu dacă telefonul este afectat de prezența controversatului Carrier IQ. Software-ul preia date personale din telefon în scopul declarat de a îmbunătăți calitatea serviciilor de telefonie mobilă. Carrier IQ Finder, aplicația creată de Bitdefender determină instantaneu dacă telefonul utilizatorului a fost echipat cu software-ul Carrier IQ și dacă în momentul actual este monitorizat.

Aplicația Bitdefender Carrier IQ Finder poate fi descărcată gratuit de pe Android Market la adresa https://market.android.com/details?id=com.bitdefender.ciqfinder

Dat fiind că instrumentul de diagnoză Carrier IQ este deosebit de puternic integrat în firmware-ul telefonului, aplicația Bitdefender nu anihilează softul, întrucât această măsură ar putea afecta stabilitatea funcționării aparatului. Pentru o protecție suplimentară a telefonului, Bitdefender recomandă instalarea suitei de securitate Bitdefender Mobile Security, disponibilă gratuit pe Android Market la adresa https://market.android.com/details?id=com.bitdefender.security.

Carrier IQ Finder

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!