stiri

Ce nu are Nexus S?

Telefonul Google Nexus S cu Gingerbread Android 2.3Ne-am uitat cu atenție peste specificațiile lui Nexus S și zeci de comentarii im- și pertinente. Sumarizăm ce anume îi lipsește lui Nexus S și de ce. La prima im-presie:

–       NU are radio FM. Google nu are niciun interes pentru emisia on-air. Posturile Internet Radio sunt în filosofia companiei.

–       NU are tastatură fizică. Așa cum HTC Desire are un frate mai gros în persoana lui Z și Samsung merită dreptul la replici.

–       NU are slot pentru card microSD. Cei 16 GB pot fi considerați arhi-suficienți, dar cum rămâne cu portabilitatea datelor.

–       NU are încă 3 MP. Camera cu senzor de 5MP din dotarea lui Nexus S este comună. Dar suntem deschiși surprizelor HD.

Detalii complete despre telefonul Nexus S găsești în articolul nostru precedent.

techcrunch.com a avut fericirea unui review palpabil în cazul lui Nexus S. Din concluziile lui reținem că utilizatorul de iPhone nu va face pasul spre Nexus S, însă cel de Android îl va dori mai tare decât pe oricare altul.

Update: Dacă vrei să fii printre primii utilizatori de Nexus S din România, dă un click la emag și rezervă o bucată. Cardul Avantaj te poate ajuta…

To Top

Citește articolul precedent:
Telefonul Google Nexus S cu Gingerbread Android 2.3
Nexus S + Gingerbread = LOVE

Nexus S a fost lansat. Gingerbread a fost lansat. Nexus S are Gingerbread, așadar două dintr-o singură lovitură Google. Cea...

Închide