aplicatii

Cele mai bune aplicatii Android din 2012

Pixlr Express

Google a selectat pentru dumneavostră cele mai bune aplicații Android din 2012. Unele dintre acestea au fost lansate recent, altele au primit actualizări pentru a obține combinația perfectă de utilitate și accesibilitate. Topul este realizat de Google iar unele dintre aplicațiile de mai jos vă sunt utile dacă vă aflați în Statele Unite ale Americii sau în Europa de Vest.

Cele mai bune aplicații Android din 2012

Evernote

Evernote este considerată aplicația ideală pentru a vă organiza activitatea. Aplicația permite introducerea notițelor, captarea fotografiilor, crearea listelor și înregistrarea unor mesaje vocale.

În textul notițelor pot fi căutate anumite cuvinte cheie iar datele pot fi sincronizate între diverse dispozitive. Printre caracteristicile deosebite se numără și posibilitatea de a căuta text în imagini.

Aplicația Evernote ocupă 10MB și poate fi descărcată gratuit din Google Play.

Pinterest

Pinterest este o altă aplicație pentru partajarea domeniilor de interes. Puteți colecta lucrurile pe care le apreciați și puteți organiza proiecte importante.

Aplicația Pinterest este gratuită și poate fi descărcată din Google Play.
pinterest

Grimm’s Snow White

Grimm’s Snow White este o serie de povești pentru copii disponibilă pentru tablete și telefoane cu Android. Albă ca Zăpada și cei șapte pitici trec prin tot felul de aventuri ce sunt pe placul celor mici.

Aplicația include textul povestirii dar și scene 3D și jocuri puzzle. Poveștile sunt citite de actori profesioniști în limba engleză astfel că părinții pot sta liniștiți în timp ce copilul adoarme. Din păcate nu există o variantă pentru limba română.

Cei care vor povești și jocuri cu Albă ca Zăpada pot descărca aplicația din Google Play.

Pocket

De multe ori vi s-a întâmplat să vedeți ceva pe internet și să doriți să studiați întregul conținut ceva mai târziu. În acel moment ați fi avut nevoie de o aplicație sau o funcție pentru browser care să stocheze legătura web.

Aplicația Pocket face exact acest lucru, stochează link-urile web pentru a fi vizionate mai târziu. Aplicația se sincronizează cu dispozitivele mobile preucm și cu desktop-ul. În cazul în care doriți, conținutul paginii web poate fi vizualizat chiar dacă nu există o conexiune la internet.

Aplicația Pocket este disponibilă în magazinul Google.

Expedia Hotels & Flights

Expedia Hotels & Flights este aplicația perfectă pentru a rezerva o cameră de hotel sau un zbor cu avionul. Utilizatorul poate vedea tarifele și poate citi recenzii ale clienților care au vizitat deja locația.

Expedia Hotels & Flights oferă și posibilitatea de a căuta hotelurile după mai multe criterii astfel încât să se potrivească dorințelor clientului. Aplicația include hotelurile din Statele Unite ale Americii și Europa de vest și mai puțin pe cele din România.
În cazul în care planificați o călătorie instalați această aplicație gratuită.

expedia

Ancestry

Ancestry este o aplicație care vă ajută să creați arborele genealogic al familiei. Legăturile între persoane pot fi ușor create iar aplicația va forma elementele grafice care vă oferă o imagine de ansamblu din istoria familiei.

Puteți începe proiectul de la zero iar în dreptul fiecărei persoane să încărcați fotografii. Dacă doriți să realizați arborele genealogic al familiei dumneavostră puteți descărca aplicația din Google Play.

ancestry

Fancy

Fancy este o aplicație ce va fi probabil iubită de doamne și domnișoare. Aplicația colectează oferte și produse precum și magazine pe care ați pus ochii. Fancy este parțial listă de cumpărături, catolog și magazin odată ce puteți colecta ofertele comerciale.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată din Google Play.

fancy

SeriesGuide Show

Privitul la televizor nu e chiar așa de simplu cum crede lumea. Când ai la dispoziție peste 100 de canale TV și mai multe seriale preferate e bine să folosești un manager de programe. SeriesGuide Show vă informează când se difuzează următorul episod, când se dă în reluare și ce ați pierdut.

Dacă v-ați gândit deja să introduceți în aplicație serialul Suleyman Magnificul trebuie să vă spunem că SeriesGuide Show folosește un alt fus orar (Pacific time) iar alertele și programul nu se vor potrivi. Trecând peste acestea, serialele și filmele sunt susținute de informații și capturi astfel încât să vă faceți o primă impresie.

SeriesGuide Show poate fi downloadat în mod gratuit din Google Play.

Pixlr Express

Pixlr Express oferă peste 600 de efecte grafice și o mulțime de funcții prin care puteți personaliza fotografiile. Editorul foto este foarte atractiv odată ce este disponibil gratuit în Google Play. Puteți retușa fotografiile realizate, puteți îndepărta efectul de ochi roșii sau taia părți din fotografie. Fotografiile corectate pot fi partajate pe Facebook sau Instagram (sau nu dacă privim spre termenii și condițiile Instagram).

Pixlr Express

TED

TED este aplicația oficială pentru Android care vă prezintă discursurile unor personalități remarcabile din domenii precum educație, medicină, știință și tehnologie. Sunt disponibile peste 1200 de clipuri video iar lista crește în fiecare săptămână.

Aplicația poate fi transferată din Google Play fără niciun cost iar firma producătoare ține să ne informeze că acest lucru este posibil prin suportul Sony.

Topul Google împreună descrierile și legăturile către aplicații poate fi accesat pe pagina BEST APPS OF 2012.

To Top

Citește articolul precedent:
Archos Video Player
Archos Video Player

Archos este o companie cu inițiativă și una dintre primele care au pus accentul pe produse practice vândute la prețuri...

Închide