Cine pe cine copiaza?!

| |

Un nou clip apărut pe Youtube prefațează prima tabletă ce ar putea schimba presa scrisă. Totul se întâmpla în anul 1994, atunci când ideea unui calculator de asemenea dimensiuni era de domeniul science fiction. În mod ciudat tableta din anul 1994 seamănă foarte mult cu tabletele actuale, design-ul acesteia fiind dreptunghiular iar colțurile fiind rotunjite. Analizând evoluția tabletelor peste ani este clar că acestea au fost rezultantul unei întregi industrii mondiale și nu a unei singure companii.
Clipul de mai jos, deși a fost filmat acum mai bine de 17 ani, devine surprinzător de actual în condițiile procesului intentant de Apple companiei Samsung în care o acuză pe aceasta din urmă de copierea elementelor de design. Trebuie menționat că produsele Apple integrează tehnologie Samsung și nu invers.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!