stiri

Clonă PS Vita cu Android

Yinlips YDPG18

Chinezii au o abilitate extraordinară de a copia total sau parțial designul produselor vestice. Copierea unui produs le permite chinezilor să economisească bani serioși cu cercetarea și dezvoltarea iar desing-ul asemănător va induce în eroare clienții. Diferențele culturare sunt mai greu de înțeles de un european pragmatic ce nu a avut de a face cu asiaticii. Pe piața chineză produsele de acest fel se vând ca pâinea caldă chiar dacă în unele cazuri clientul știe clar ce cumpără.

Yinlips YDPG18 este o consolă de jocuri portabilă îmbrăcată în haine de PS Vita. YDPG18 rulează sistemul de operare Android având acces la jocurile și aplicațiile din Android Market. Din păcate, chinezi au ales pentru această consolă un procesor single core la 1.2Ghz și 512MB memorie RAM. Ecranul de 5 inci ar trebui să fie suficient cel puțin pentru a juca Angry Birds. Produsul are multe caracteristici lăsate la voia întâmplării. Sistemul de operare Android a rămas înghețat la versiunea 2.2 Froyo iar multitudinea de porturi nu este susținută de hardware-ul încorporat.

Yinlips YDPG18

Clonă PS Vita cu Android, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
malware
O aplicație malițioasă s-a strecurat în Android Market

Android Market este o sursă sigură de aplicații codul fiind verificat de Google pentru a nu conține malware. De regulă,...

Închide