stiri

Confirmare: LG Optimus 2X va filma 1080p

lg optimus 2x va filma 1080p

LG Optimus 2X va fi primul smartphone cu procesor Tegra2 dual-core Cortex A9. După cum spuneam, platforma Tegra 2 îi va permite să redea filme Full HD prin portul HDMI. Are și suport DLNA prin care utilizatorii vor putea rula video pe un televizor, fără cablu, sau vor putea recepționa materiale video de pe un server DLNA.

Cea mai interesantă facilitate confirmată și pe gsmarena.com o reprezintă filmarea Full lg optimus 2x va filma 1080pHD. În acest sens, telefonul dispune de o cameră de 8MP.

Celelalte date tehnice disponibile până în prezent: ecran de 4″ WVGA, cameră secundară de 1.3MP pentru apeluri video, 8Gb stocare internă, slot microSD și baterie de 1500mAh. Să sperăm că procesorul dual-core nu va seca bateria de două ori mai repede decât un ARM cu un singur miez.

Telefonul va fi lansat cu Froyo în Coreea de Sud luna viitoare sub numele de LG SU660. Până va ajunge în Europa poate va dispune și de update-ul la Gingerbread.

To Top

Citește articolul precedent:
garmin-asus A50
ASUS va lansa până la sfârșitul anului telefonul A50 cu Android sub brand propriu

După restabilirea regulilor de joc, referindu-mă aici la modificarea alianței Garmin-Asus, aflăm noi planuri Asus în direcția Android. Asus trebuia...

Închide