stiri

Conflictul Apple – Samsung rezumat într-o singură imagine

Apple vs Samsung

Imaginea a fost trimisă prin Twitter recent de către John Paczkowski de la AllThingsD şi oferă o privire de ansamblu asupra supărării pe care Apple şi-o manifestă împotriva lui Samsung printr-o serie interminabilă de procese. Chiar dacă la prima vedere pare un argument convingător, lucrurile nu sunt atât de simple, iar imaginea în cauză a stârnit un mare val de reacţii online.

Apple vs Samsung

Primul iPhone a fost prezentat publicului în ianuarie 2007 la MacWorld, dar cu numai o lună mai târziu, Samsung a lansat F700 care seamănă foarte mult cu primul iPhone din punct de vedere estetic. Pentru a face lucrurile și mai clare, LG Prada a fost prezentat tot în ianuarie 2007, în aceeași lună cu iPhone-ul. La fel ca F700, și acest model prezintă trăsături exterioare care se aseamănă mult cu cele ale telefonului Apple. Dacă într-adevăr aceste două produse au fost copiate, înseamnă că și Samsung, și LG au dezvoltat telefoanele în mai puțin de o lună.

Samsung F700 si LG Prada

Samsung F700 si LG Prada, Sursa: http://phandroid.com

Phandroid.com a răspuns postării publicând poza de mai sus, care ilustrează cele două modele a căror apariție aproape a coincis cu cea a iPhone-ului. AllThingsD a revenit cu o nouă imagine mai detaliată a evoluției modelelor de telefoane Samsung.

Samsung Phone Designs

Samsung Phone Designs, Sursa: http://allthingsd.com

În timp ce Samsung şi Apple se pregătesc în întâmpinarea termenului judecătoresc ce va avea loc în această săptămână, pe net apar noi informații numai bune de dezbătut între fanii brand-urilor. În timp ce Apple declară că și Google i-a avertizat pe cei de la Samsung că produsul lor seamănă prea mult cu iPhone-ul și iPad-ul, Samsung se avântă în a declara că fără tehnologia creată de compania coreeană, Apple nu ar fi ajuns pe piață.

Nu putem decât să sperăm că procesul beneficiază de un judecător imparțial și să așteptăm decizia acestuia.

To Top

Citește articolul precedent:
Google Nexus 7
Google ne învață cum să folosim tableta Nexus 7

Tableta Nexus 7 este așteptată de publicul larg, prețul acesteia fiind un argument destul de solid pentru decizia de cumpărare....

Închide