stiri

Lupta dintre Android și iPhone continuă

Războiul dintre iPhone și telefoanele cu Android pare să fi ajuns la o luptă de uzură. După ce a înregistrat o creștere susținută pentru mai mult de un an, cota sistemului de operare Android a ajuns la un echilibru.

Principalul concurent al celor de la Google a crescut pe piața americană cu 3,9%. Dacă iOS este susținut de telefoanele și tabletele de la Apple, Microsoft se vede nevoit să se mulțumească cu Nokia și cu o creștere simbolică de 0,2%.

comscore-aprilie2013

Datele obținute de ComScore sunt pentru piața din Statele Unite ale Americii ce preferă iPhone-ul în detrimentul terminalelor Samsung. HTC, Motorola și LG nu au obținut cifre deosebite fiind plafonate de succesul celor doi giganți din piața mobile.

În trimestrul analizat, noiembrie 2012- februarie 2013, câștigătorul pare să fie Apple cu al său iPhone.

com-aprilie2013

Pentru vara aceasta lucrurile sunt și mai fiebinți. Samsung a lansat noul Galaxy S4 iar Apple pregătește un nou iPhone. Noile magazine Samsung din Statele Unite ale Americii vor contribui și ele la creșterea cotei de piață.

To Top

Citește articolul precedent:
Navigația Google Maps disponibilă în Bulgaria

Dacă românii pot folosi serviciul de navigație Google Maps din anul 2011, locuitorii din alte state mai au de așteptat....

Închide