stiri

Corning prezintă sticla flexibilă Willow

Sticla Corning Willow

Corning Incorporated a anunțat sticla Willow, obținută în urma unor procese chimice complexe. Noua varietate de sticlă este flexibilă și ia forma viitoarelor ecrane curbate ce ar putea fi produse de giganții industriei mobile. Anunțul făcut în cadrul evenimentului Society for Information Display’s Display Week din Boston, reprezintă un punct de inflexiune în ce privește protecția ecranelor de mici dimensiuni.

Sticla Corning Willow este mai subțire, mai ușoară și mai ieftină oferind noi posibilități producătorilor. Noua sticlă poate fi procesată la temperaturi de până la 500 de grade Celsius o condiție esențială în procesul de producție al ecranelor. Soluția celor de la Corning va permite crearea unor ecrane mai subțiri cu filtre de culoare pentru ecrane OLED și LCD ce vor fi integrate în telefoane, tablete sau notebook-uri.

Asemeni sticlelor EAGLE XG Slim și Corning Lotus, noua varietate este produsă printr-un proces de fuziune a unor straturi multiple. Cu ajutorul proceselor de fabricație stăpânite de Corning se poate crea foi de sticlă cu grosimea de 100 de microni (cât o foaie de hârtie).

Corning a trimist mostre din noua sticlă către diverși producători de telefoane ce vor evalua posibilitățile acesteia.
Pentru a afla mai multe informații despre acest subiect vizitați site-ul Corning.

Sticla Corning Willow

Sticla Corning Willow

To Top

Citește articolul precedent:
Distributie Android iunie 2012
Google publică distribuția versiunilor Android

Statisticile furnizate periodic de către Google, privind distribuția versiunilor de Android, au rolul de a-i îndruma pe programatori în dezvoltarea...

Închide