stiri

Crazy Days la emag

Emag Crazy Days

Zilele cu reduceri înseamnă o mană cerească pentru magazinele virtuale. După Black Friday, emag a inventat o nouă campaniei de reduceri numită Crazy Days. Promoțiile zilnice se desfășoară în spătămânile premergătoare Paștelui și aduc cu sine prețuri mai mici pentru electronice și electrocasnice.

Emag este cel mai mare magazin virtual din România și deține şapte showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Craiova.

Prima săptămână din campania Crazy Days este dedicată laptopurilor, iar Dell este brandul care deschide seria promoţiilor. Atât mărcile cât şi categoriile următoare vor fi dezvăluite pe parcursul derulării campaniei„, a declarat Lucia Ciuca, director de marketing eMAG.

Pentru produsele din promoţie, anticipăm o creştere zilnică a vânzărilor de cel puţin 10 ori faţă de o zi obişnuită pe produsele respective şi am pregătit stocuri corespunzătoare”, completează Lucia Ciuca.

Emag face parte, alături de Network One Distribution şi Flanco, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.

Emag Crazy Days

Emag Crazy Days

Update:

Radu Apostolescu prezintă pe blog-ul emag primele rezultate ce privesc vânzările din această zi.

Crestere de trafic de aproape 100% a eMAG, generata doar de categoria laptopuri
S-au comandat 850 de laptopuri Dell din promotie si estimam o cifra de 1.200 pana la sfarsitul zilei. Acestea in conditiile in care in toata Romania, online si offline, se vand zilnic aproximativ 1.000 de laptopuri din toate brandurile si toate modelele.

Estimam ca cel putin 2/3 din cantitatea comandata sunt laptopuri cumparate de clienti care nu aveau in plan o achizitie de laptop pe termen scurt, dar care au considerat ca nu pot rata ocazia si si-au replanificat cheltuielile.

Probabil e de prisos sa spunem ca doar online se poate genera, in 10 ore, un eveniment de shopping cu efect de dublare a vanzarilor totale din piata.
Prima zi e pe sfarsite, urmeaza alte zile cel putin la fel de interesante. Va asteptam!

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung răspunde la acuzațiile de furt

Reprezentanții Samsung au răspuns unor întrebări incomode, puse de reporterii de la Reuters, privind acuzațiile de furt. Mai precis, cei...

Închide