jocuri

Crazy Taxi de la Sega este disponibil pentru platforma Android

Crazy Taxi

Jocurile vechi, ce au fost apreciate de public în urmă cu ceva ani, sunt disponibile acum în Google Play. Sega continuă campania de portare a jocurilor de succes și oferă fanilor Android un titlu devenit clasic: Crazy Taxi.

Fanii Android ceva mai în vârstă își vor aminti cu plăcere de acest joc. Cei mai tineri îl vor aprecia cu siguranță odată ce jocul presupune curse nebune prin oraș. Șoferul de taxi trebuie să gonească prin oraș și să strângă cât de mulți bani poate. Regulile de circulație sunt facultative iar spiritul polițienesc lipsește cu desăvârșire deși hoitul polițistului se află în intersecție. Dacă acțiunea jocului seamnă puțin cu activitatea taximetriștilor pe străzile din România, acest lucru este o simplă coincidență și nu o sursă de inspirație.

Crazy Taxi de la Sega poate fi descărcat din Google Play. Jocul costă 4.99 USD/ 2.99 £/ 4.49 Euro/ 17.28 Lei în funcție de zona în care vă aflați.

Crazy Taxi de la Sega este disponibil în Google Play

Crazy Taxi

To Top

Citește articolul precedent:
Ochelari Recon Jet
Ochelarii Recon Jet cu Android vor fi livrați din decembrie

Recon Instruments amână lansarea ochelariilor Recon Jet echipați cu sistemul de operare Android. Ochelarii vor fi livrați spre sfârșitul anului...

Închide