Cum să instalezi Android pe HP TouchPad?

| |

Cum să instalezi Android pe HP TouchPad? Aceasta este întrebarea care îi macină pe mulți din clienții tabletelor WebOS. Sistemul de operare Android poate rula cu ușurință pe o tabletă HP TouchPad iar acest lucru ar fi putut revigora vânzările tabletelor HP. Din păcate pentru compania specializată în imprimante, strategia urmată pe piața tabletelor nu a fost una câștigătoare.

Specialiștii de la Team Touch ne explică pas cu pas cum trebuie procedat pentru a instala Android Gingerbread 2.3.5 pe HP TouchPad.
Mai multe date despre instalarea Android precum și o serie de răspunsuri la întrebări puteți găsi pe forumul touch-droid.com

Atenție: Procedura este recomandată numai dezvoltatorilor și specialiștilor IT. Dacă sunteți un utilizator fără cunoștințe IT solide NU URMAȚI ACEASTĂ PROCEDURĂ!!!


HP TouchPad Android

Cum să instalezi Android pe HP TouchPad?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!