stiri

Cum se folosesc ochelarii Google?

Google Glass

Foarte mulți dintre voi ați văzut filmul Matrix și ați înțeles că nu toată lumea vrea să facă parte din matrice. Pentru noi ceilalți care suntem parte a rețelei s-a inventat un nou dispozitiv ce te bombardează cu informații oriunde te-ai afla.

Ochelarii Google afișează pe un ecran hărți, informații despre lumea înconjurătoare dar și reclame. Google Glass face parte dintr-o nouă clasă de dispozitive venite să suțină mașinăria de publicitate de la Google. Ochelarii primesc comenzi prin simpla atingere a ramei care este folosită pe post de suprafață capacitivă. Informațiile sunt furnizate prin intermediul unui mic proiector cu prismă și afișate pe lentilă. Ochelarii dispun de GPS și de o legătură la internet prin care sunt primite informațiile.

Google Glass

Google Glass

Scenariile de utilizare sunt multiple și sunt limitate doar de imaginația programatorilor și a utilizatorului. Camera încorporată ajută purtătorul să citească coduri QR și să primească informațiile pe lentilă. Spre exemplu, dacă priviți către eticheta unui produs, ochelarii vor recunoaște codul QR și vor furniza informații despre produsul respectiv, inclusiv imagini, fără a mai fi limitat de suprafața etichetei de hârtie.

Cum se folosesc ochelarii Google!

To Top

Citește articolul precedent:
QNAP îți extinde memoria telefonului

Echipamentele ce rulează sistemul de operare Android încorporează de regulă 16 sau 32GB de memorie internă. O bună parte din...

Închide