stiri

Cum va fi Samsung Galaxy S4?!

Samsung Exynos 5 Octa

Samsung Galaxy S4 va fi probabil cel mai puternic telefon din lume în momentul lansării, dată fiind forța companiei coreene.

O parte dintre tehnologiile noi ce vor intra în componența noilor modele Samsung au fost prezentate publicul, motiv pentru care ne permitem să speculăm că acestea ar putea fi disponibile odată cu Samsung Galaxy S4. Dacă luam în serios ultimele zvonuri din piață, S4 va fi lansat pe data de 15 martie într-o conferință de presă susținută de coreeni.

Samsung Galaxy S4 cu ecran Super AMOLED de 5 inci

Această supoziție este susținută de o parte a presei de specialitate care spune că noul Galaxy S4 ar putea integra un ecran Super AMOLED de aproape 5 inci, cu rezoluție FullHD. Dată fiind înclinația Samsung către ecranele de mari dimensiuni este destul de probabil ca S4 să aibă un ecran mare însă 5 inci e prea mult pentru un telefon.

Samsung Galaxy S4 cu procesor Eynos Octa 5

Samsung va instala pe Galaxy S4 tot ce are mai bun iar probabilitatea ca noul telefon să vină echipat cu chipsetul Eynos Octa 5 este foarte mare. Eynos Octa 5 este u chipset ce înglobează 8 nuclee de procesare, patru dintre acestea fiind Cortex-A15 concepute pentru performanță.

Samsung Galaxy S4 cu grafică MALI-450 MP

Grafica MALI-450 MP este de două ori mai performantă decât arhitectura Mali-400, pe care o întâlnim astăzi pe multe telefoane și tablete. Samsung Galaxy S4 va fi mult mai puernic din punct de vedere grafic decât predecesorii săi.

Ecranul mare, procesorul puternic și grafica avansată necesită o baterie puternică, probabil mai mare de 2000mAh. Cele mai recente informații vorbesc chiar de o baterie de 2600mAh.

Samsung Galaxy S4 cu încărcare wireless

Încărcarea wireless a bateriei este un obiectiv al firmelor de telefonie mobilă. Samsung face parte din Wireless Power Consortium și nu ar fi o surpriză dacă S4 ar avea încărcare wireless. Departamentele de marketing abia așteaptă să creeze spoturi TV în care tinerii ajunși la restaurant să-și așeze telefoanele pe masă iar acestea să se încarce automat.

Samsung Galaxy S4 Android 4.2 Jelly Bean

Samsung Galaxy S4 va rula ultima versiune a sistemului de operare Android și anume Android 4.2 Jelly Bean. Peste acest sistem de operare va fi instalată o interfață TouchWiz/Nature UX precum și o multitudine de noi aplicații.

Lista speculațiilor continuă cu specificații posibile pentru camera foto, sistemul de recunoaștere facială și S Pen însă nimic nu este sigur. Românii vor putea ține în mână noul Samsung Galaxy S4 la începutul acestei veri.

Exynos 5 Octa

To Top

Citește articolul precedent:
Sony Xperia SP și Xperia V
Sony Xperia SP și Xperia V în primele fotografii

Perioada premergătoare deschiderii Mobile World Congress 2013 abundă de noutății și campanii de marketing menite să dezvăluie puțin câte puțin...

Închide