stiri

Sony Xperia SP și Xperia V în primele fotografii

Sony Xperia SP și Xperia V

Perioada premergătoare deschiderii Mobile World Congress 2013 abundă de noutății și campanii de marketing menite să dezvăluie puțin câte puțin noile produse ce vor fi prezentate. Imaginea de mai jos prezintă două telefoane noi: Xperia SP și Xperia V ce vor veni cel mai probabil la târgul catalan.

Sony Xperia SP la Barcelona

În urmă cu ceva timp au apărut primele informații despre Sony C530X, cu numele de cod „HuaShan”. Telefonul ce ar putea ajunge pe piață sub denumirea de Xperia SP ar putea beneficia de un procesor dual-core Snapdragon S4 Plus la 1.7GHz, 1GB memorie RAM și un ecran cu diagonala de 4.5 inci și rezoluție 720p.

În imaginea de mai jos, unde Xperia SP stă alături de Xperia V, se observă diferențele dintre acestea și dimensiunile noului terminal. Despre Xperia V vă putem spună că acesta măsoară 129 x 65 x 10.7 mm și rulează sistemul de operare Android 41 Jelly Bean (disponibil după lansare printr-un upgrade).

Sony Xperia SP și Xperia V

Sony Xperia SP și Xperia V

To Top

Citește articolul precedent:
Lansare ASUS PadFone2 in Romania
Padfone 2 a fost lansat în România

ASUS a lansat astăzi în club Vecchio din București noul ASUS Padfone 2. Telefonul-tabletă, ale cărui caracteristici și funcții le...

Închide