stiri

Padfone 2 a fost lansat în România

Lansare ASUS PadFone2 in Romania

ASUS a lansat astăzi în club Vecchio din București noul ASUS Padfone 2. Telefonul-tabletă, ale cărui caracteristici și funcții le puteți găsi într-un amplu review, este disponibil în România la prețul de 3350 lei pentru versiunea cu 32GB. În acești bani veți primi puternicul smartphone, tableta dock și încărcătorul aferent. Versiunea cu 64GB memorie flash costă 3730 lei.

Noul produs îl veți găsi sub denumirea de „PadFone 2 Station Asus A68-1A157WWE” pentru varianta cu 32GB și include procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro Quad-Core la 1.5GHz, tableta de 10.1″, 2GB DDR2, 32GB, Wi-Fi, 4G și Android 4.0. PadFone 2 este compatibil cu rețelele 4G din România astfel încât utilizatorul să acceseze cât mai rapid datele din cloud.

ASUS Padfone 2 cu 64GB are denumirea completă de „PadFone 2 Station Asus A68-1A233WWE”. Cei care doresc să cumpere doar telefonul mai trebuie să aștepte până primesc un preț și până când distribuitorii își livrează marfa către magazine.

ASUS Padfone 2 video trailer

Galerie foto lansare ASUS Padfone 2 în România

To Top

Citește articolul precedent:
Intel Yolo
Intel va veni la Barcelona cu noi procesoare pentru telefoane

Intel a pierdut startul pe piața chipset-urilor pentru telefoane mobile. După ce a prezentat la CES 2013 chipset-ul Lexington, orientat...

Închide