telefoane

ASUS Padfone 2 – triumful designului

ASUS Padfone 2 Best Design

Încă de la prima generație, ASUS Padfone s-a detașat de restul plutonului de gadget-uri mobile ca un produs unic, special în felul său prin utilitate și versatilitate. Primul Padfone elimina nevoia sincronizării datelor, a contactelor și a email-urilor prin utilizarea hardware-ului intern al telefonului pentru tabletă. ASUS Padfone se putea transforma în tabletă și mai apoi într-un ultra-portabil prin câteva mișcări simple. Autonomia crescută, oferită împreună de bateriile fiecărui dispozitiv, a fost un alt lucru apreciat în review-ul nostru, observat de altfel, și în comentariile postate de pasionații de tehnologie. A venit vremea, ca designul să triumfe, iar povestea lui Padfone să meargă mai departe, după feedbackul utilizatorilor.

ASUS Padfone 2 Best Design

Padfone 2, premiat pentru estetica și funcționalitatea noului design

Asus Padfone 2 preia experiența primei generații și aduce o mulțime de modificări esențiale. În primul rând, telefonul Padfone 2 se introduce printr-o culisare mai simplă și nu are nevoie de vreun capac, cum se întâmpla în cazul primei generații. Conectorii pentru transmisia datelor sunt la baza telefonului iar părțile laterale, fabricate dintr-un aliaj metalic, ajută la glisarea ușoară a terminalului în slotul său.

Ghidajul telefonului către conectori și fixarea sa în slot se face cu ajutorul unor șine din teflon astfel încât să nu existe urme de frecare după o perioadă mare de utilizare. Chiar dacă ASUS a gândit destul de bine sistemul de cuplaj, există riscul de zgâria ecranul dacă utilizatorul nu este atent sau este mai stângaci.

Culisarea telefonului în tabletă e simplă și pentru un ștrumf :)

Culisarea telefonului în tabletă e simplă și pentru un ștrumf :)

Padfone 2 este perfecționat din multe puncte de vedere. Telefonul este acum mai subțire, este foarte performant, astfel încât să facă față concurenței pe o perioadă mai mare de timp, iar design-ul exterior poate concura la orice concurs de eleganță. Muchiile sunt mult mai subțiri.

Partea frontală a telefonului este dominată de o suprafață de sticlă ce acoperă atât ecranul cât și butoanele capacitive de la bază. Sticla închisă la culoare se întinde în partea de sus, peste camera frontală și peste senzori, lăsând spațiu doar pentru difuzor. Sticla ecranului are un filtru ce intensifică culorile și diminuează luminozitatea excesivă. Pe partea din spate se poate observa camera video cu bliț și difuzorul secundar, special pentru muzică.

Telefonul păstrează capacul cu linii reliefate, capac ce permite o bună prindere. Suprafața de pe spatele telefonului este texturată, nu păstrează amprentele și oferă o bună aderență. Îmbinările între cele două părți sunt perfecte, rama metalică fabricată din aliaj de aluminiu și magneziu completând aspectul premium. Pe laterala dreaptă, Padfone 2 are două butoane pentru volume și butonul ON/OFF.

Cele două dispozitive vin ambalate separat. E nevoie de mai mulți ștrumfi să le care și să le desfacă...

Cele două dispozitive vin ambalate separat. E nevoie de mai mulți ștrumfi să le transporte și să le desfacă…

Ștrumfii au intrat în cadre din pură curiozitate și nu au nicio legătură nici cu noi, nici cu ASUS sau produsul testat. Prin urmare, nu-i veți găsi nici în cutie, nici sub cutie :) Puteți viziona în schimb filmul lor pe Padfone 2.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top