De ce folosesc toți angajații Facebook telefoane Android?

| |

Cu toate că Facebook abia și-a udaptat aplicația pentru Android, mulți utilizatori se plâng de experiența stângace pe care o au cu rețeaua de socializare pe dispozivele mobile. Cum rezolvă Facebook această problemă? Își forțează angajații să renunțe la orice alte dispozitive și să folosească exclusiv telefoane Android pentru a-i motiva să remedieze situația.

Facebook Android - Sursa: TheNextWeb.com

Facebook pentru Android update – Sursa: TheNextWeb.com

Business Insider raportează că un număr considerabil de foști angajați ai Facebook, alături de alți indivizi care cunosc planurile interne ale companiei au declarat același lucru. Se pare că Facebook este conștient de faptul că aplicația pentru Android nu excelează și consideră că singura modalitate de a o îmbunătăți este să își forțeze angajații să se lovească de problemele de pe Android zi de zi.

În sectorul tehnologic există o practică ce poartă numele de dogfooding. În cadrul companiilor ce dezvoltă software, dogfooding presupune folosirea propriului produs pentru a te confrunta cu aceeași experiență ca și restul utilizatorilor.

Am spune că această metodă chiar funcționează. Dacă ați apucat să testați cea mai recentă versiune a aplicației Facebook pentru Android, probabil ați observat că upload-ul de poze este mult mai rapid decât înainte. Poate ar fi bine ca mai multe companii să practice dogfooding.

[Sursa: Business Insider]

De ce folosesc toți angajații Facebook telefoane Android?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!