stiri

Curtea de justiție din Coreea de Sud a decis veridctul în cazul Apple vs Samsung

Apple vs Samsung

Curtea de justiție din Seul a formulat o decizie în cazul Apple vs Samsung care spune că și Apple și Samsung sunt vinovați de încălacrea patentelor celuilalt și companiile au fost penalizate ca atare.

Judecătorul a comentat că consumatorii nu au cum să confunde iPhone-ul cu dispozitivele Galaxy, dat fiind faptul că fiecre dispozitiv are inscripționat vizibil logo-ul companiei corespunzătoare și diferă sistemul de operare, aplicațiile și prețul celor două.

Apple vs Samsung

Apple nu va mai avea permisiunea să comercializeze în Coreea de Sud produsele care au încălcat patente Samsung. Acestea sunt iPhone 3GS, iPhone 4 și primele două generații de iPad. În plus, Apple trebuie să plătească daune pentru Samsung în valoare de 35 000 de dolari.

Samsung, în schimb, trebuie să oprească vânzările de  Galaxy S II, Galaxy Nexus și Galaxy Tab 10.1 pentru că încalcă patentele Apple referitoare la elastic scrolling. Totuși, decizia juraților menționează că nu copiază design-ul produselor Apple. Samsung va trebui să plătească daune pentru Apple în valoare de 22 000 de dolari.

Nici una dintre cele două corporații nu a comentat această decizie. Așteptăm să vedem și cum va sta situația în Statele Unite ale Americii, unde verdictul va fi crucial.

[Sursa: Reuters]

To Top

Citește articolul precedent:
ARCHOS 101 XS
ARCHOS introduce seria Gen10 XS

ARCHOS a lansat astăzi seria Gen10 XS, succesoare a tabletelor G9. Modelul 101 XS este cel mai performant din această...

Închide