Dell iese de pe piața mobile

| |

Dell va ieși de pe piața telefoanelor mobile din cauza vânzărilor slabe. Modelele aflate acum la vânzare pe site vor fi menținute până la epuizarea stocurilor. Jeff Clarke, unul dintre șefii de la Dell, spune că sunt necesare investiții mai mari pentru a deveni competitivi. Compania va continua dezvoltarea calculatoarelor desktop, notebook-urilor și tabletelor cu Windows 8 și Windows RT.

Jeff Clarke a mai menționat că firma nu și-a pierdut interesul față de Android însă, până în prezent, nu a găsit o modalitate de a construi o afacere în condițiile în care Amazon vinde propriile produse și vinde cărți iar Google oferă produsele proprii împreună cu seriviciul de căutare.

Mai multe companii au renunțat la piața mobile din cauza concurenței mari și a investițiilor importante pe care trebuie să le facă pentru a deveni competitivi. Smartphone-ul Android reprezintă rodul unei colaborări între cele mai puternice companii din lume iar intrarea unei firme mici este puțin probabilă. În acest moment firme consacrate odată, precum Nokia și Sony, înregistrează pierderi importante ce le poate duce la faliment.

Dell Streak 7

Dell Streak 7

Dell iese de pe piața mobile, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!