accesorii mobile

Difuzoare portabile X-Mini pentru telefonul tău (cu Android)

difuzoare portabile x-mini pentru telefoanele mobile

Telefonul tău iese în evidență doar prin soneria stridentă? Îl poți tuna cu o boxă X-Mini și vei face discotecă la birou. Dincolo de glumă și înainte să-ți sară șeful de pe scaun, X-Mini e de departe cea mai mică și mai fidelă boxă văzută până acum. Producătorul coreean a lansat un model chiar și mai mic decât cele știute de noi. 65-65-50 mm – uite dimensiunile modelului V1.1, de invidiat pentru orice difuzor audio cu pretenție de fidelitate.

X-Mini se atașează imediat la orice telefon cu jack de 3.5mm. Până și cablu se strânge într-un canal crestat în carcasă pentru o formă cât mai compactă. Poți conecta mai multe difuzoare între ele formând un lanț de sfere muzicale. Dai PLAY pe telefon și boxa îți va cânta 6 ore fără să sustragă curent din bateria telefonului. X-Mini V1.1 are un acumulatorul intern Li-Ion Polymer, care poate fi încărcat prin USB.

Nu am spart sfera să vedem, dar știm că înăuntru am găsi alături de amplificator un sistem patentat pentru bass numit BXS.  Boxa X-Mini V1.1 cântărește 57 de grame și se piede în buzunarul de la haină. Ai grijă că te costă 78 RON de pe fungadgets.ro.

difuzoare portabile x-mini pentru telefoanele mobile

To Top

Citește articolul precedent:
Android 2.3 ar putea fi lansat zilele acestea

Actualizarea informațiilor despre noua tabletă Adam de la Notion Ink întărește ideea că Google ar putea să lanseze Android 2.3...

Închide