stiri

Din aplicațiile pentru Android nu se câștigă mult

Venituri Google Play

Dezvoltatorii de aplicații Android nu sunt întotdeauna foarte fericiți. În urma unei munci ce poate dura luni de zile și a multor ore petrecute în fața calculatorului, aceștia obțin venituri destul de mici din Google Play.

Aplicațiile distribuite prin Google Play aduc venituri mari numai celor mai inspirați și mai norocoși dintre dezvoltatori. Cum nu toată lumea se poate compara cu Rovio sau Gameloft, rămâne un segment de programatori nemulțumiți.

Un studiu GigaOM Pro arată că jumătate dintre dezvoltatorii care au răspuns interviului câștigă mai puțin de 500 de dolari pe lună. În acest caz pot exista mici firme cu 3-4 programatori sau programatori care scriu cod în timpul liber. Circa 75% dintre cei 352 de respondenți spun că mai au o slujbă pe lângă activitatea de programare. O treime dintre aceștia din urmă declară că au un câștig lunar sub 100 de dolari de pe urma aplicațiilor postate în Google Play.

La capătul celălalt al graficului întâlnim marii dezvoltatorii, și aici includem firmele mari cu zeci sau sute de angajați, ce oferă aplicații complexe și câștigă peste 20.000 de dolari pe lună.

Venituri Google Play

Venituri Google Play

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Clever Taxi
Clever Taxi de la Orange îți trimite taximetristul dorit

În fiecare agendă telefonică există cel puțin un număr de taxi, apelabil în diverse situații când fie nu avem chef...

Închide