stiri

E-Boda lansează primele sale telefoane inteligente

Storm V100

Companiile locale care importă electronice sub marcă proprie au fost criticate din cauza insistenței cu care promovau aceste produse ca fiind românești. După cum știți, E-Boda, Evolio sau Alview sunt mărci românești însă produse vândute de acestea sunt concepute și fabricate în totalitate în alte zone ale globului. Chiar dacă din punct de vedere tehnologic acestea nu dispun de resursele necesare pentru a dezvolta modele proprii, crearea unei mărci reprezintă un prim pas spre construcția unei companii mai puternice, cu resurse mai consistente. Veniturile obținute de acestea sunt bine-venite în economie în condițiile în care locul lor ar fi fost luat rapid de alte firme care ar fi vândut același lucru.

Astăzi, E-Boda a lansat primele sale telefoane inteligente Dual-SIM, Eruption V200 şi Storm V100. Eruption V200 are un ecran IPS QHD de 4.5”, vine cu un design slim şi atractiv care integrează un procesor MT 6589M Quad Core de 1.2 GHz ce rulează pe sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean. Prețul telefonului este de 949 lei.

Eruption V200

Eruption V200

Storm V100 este dispozitivul creat pentru utilizatorii care au nevoie de funcţiile avansate ale unui smartphone, dar dispun de un buget limitat. Acesta vine cu un ecran IPS de 4” şi procesor MT 6577 Dual Core de 1 GHz ce rulează pe sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean şi este disponibil la preţul recomandat de 649 lei.

Storm V100

Storm V100

Pe lângă telefoane, E-Boda mai importă și o serie de accesorii special concepute pentru aceste două modele cum ar fi capacele de culoare alb şi negru, foliile de protecţie şi diverse seturi de căşti.

To Top

Citește articolul precedent:
Crazy Taxi
Crazy Taxi de la Sega este disponibil pentru platforma Android

Jocurile vechi, ce au fost apreciate de public în urmă cu ceva ani, sunt disponibile acum în Google Play. Sega...

Închide