stiri

E-Boda oferă două smartphone-uri dual-SIM

EBODA V35

E-Boda a selectat de pe piața chineză noi telefoane pe care le va vinde sub brandul propriu. Noile modele sunt destinate utilizatorilor începători și celor cu un buget llimitat. Rainbow V40 integrează un ecran de 4”, procesor Dual Core de 1,3 GHz și memorie RAM de 512 MB, în timp ce Sunny V35 vine cu un ecran de 3,5”, procesor Dual Core de 1 GHz şi memorie RAM de 512 MB. Ambele modele de smartphone rulează sistemul de operare Android 4.2 şi sunt disponibile la preţul recomandat de 469 lei pentru Rainbow V40 şi 369 lei pentru Sunny V35.

Ambele modele de smartphone, Rainbow V40 şi Sunny V35, integrează un slot dual-SIM ce permite conectarea simultană a două cartele SIM de la operatori telecom diferiţi. Astfel, utilizatorii scapă de grija telefoanelor suplimentare, folosind un singur dispozitiv pentru comunicare. Mai mult, utilizatorii care nu folosesc două numere de telefon, pot folosi unul din sloturile SIM pentru un abonament cu servicii de voce, iar celălalt slot pentru o cartelă cu servicii de date mobile.

Rainbow V40 şi Sunny V35 vin cu o serie de aplicaţii utilitare preinstalate precum RoTaxi, ce oferă acces la toate companiile de taxi româneşti, Documents to Go, ce permite citirea şi editarea documentelor sau Ştiri şi Meteo, ce oferă informaţii actualizate despre evenimentele curente locale şi internaţionale.

EBODA V35

EBODA V35

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung GALAXY Note 10.1
Noua tabletă Samsung GALAXY Note 10.1 disponibilă în România

Samsung România anunță disponibilitatea locală a tabletei GALAXY Note 10.1, ediția 2014. Noul model este echipat cu un procesor Quad...

Închide