stiri

Energy Sistem lansează trei tablete ieftine

Energy Sistem

Tabletele ieftine cu Android au câștigat un segment important de piață prin prisma performanțelor decente pe care le oferă. Energy Sistem lansează trei tablete cu Android ale căror prețuri sunt mai mult decât abordabile. Pentru că nu întotdeauna ce e mai scump e și mai bun și pentru că există o categorie de clienți ce sunt restricționați de sumele prezente în portofel, modele ieftine își vor găsi mereu cumpărători.

Tabletele Energy Sistem i828, i824 și i724 rulează sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread) și au ecrane cu diagonala de 8, respectiv 7 inci. Pentru a ține costurile sub control, compania a utilizat procesoarele ARM Cortex A8 din generația veche, 512MB RAM și 4GB pentru stocarea datelor. Dispozitivele sunt alimentate de baterii litiu-ion de 4.000 mAh (3.7V, 14.8W) ce oferă o autonomie estimată la 6-7 ore pentru browsing.

Prețurile pentru tabletele Energy Sistem se încadrează între 185 și 270 de dolari. Modelele vor fi disponibile pe piață din data de 19 noiembrie.

Energy Sistem

To Top

Citește articolul precedent:
Smartphone de la Alcatel cu Android

Compania Alcatel a fost prezentă mult timp pe piața telefoanelor mobile cu o serie de terminale ce meritau toată atenția....

Închide