Energy Sistem lansează trei tablete ieftine

| |

Tabletele ieftine cu Android au câștigat un segment important de piață prin prisma performanțelor decente pe care le oferă. Energy Sistem lansează trei tablete cu Android ale căror prețuri sunt mai mult decât abordabile. Pentru că nu întotdeauna ce e mai scump e și mai bun și pentru că există o categorie de clienți ce sunt restricționați de sumele prezente în portofel, modele ieftine își vor găsi mereu cumpărători.

Tabletele Energy Sistem i828, i824 și i724 rulează sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread) și au ecrane cu diagonala de 8, respectiv 7 inci. Pentru a ține costurile sub control, compania a utilizat procesoarele ARM Cortex A8 din generația veche, 512MB RAM și 4GB pentru stocarea datelor. Dispozitivele sunt alimentate de baterii litiu-ion de 4.000 mAh (3.7V, 14.8W) ce oferă o autonomie estimată la 6-7 ore pentru browsing.

Prețurile pentru tabletele Energy Sistem se încadrează între 185 și 270 de dolari. Modelele vor fi disponibile pe piață din data de 19 noiembrie.

Energy Sistem

Energy Sistem lansează trei tablete ieftine, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!