stiri

Ericsson te cheamă în cloud

Ericsson Application Awards 2013

Ericsson a lansat o nouă platformă web pentru dezvoltatori, care va transforma orice dispozitiv cu o conexiune la internet într-o sursă de comunicare cu acces permanent. Aceasta este prima platfomă din lume care permite comunicarea web în timp real (WebRTC) bazată pe un subsistem IP multimedia (IMS) și va ajuta la crearea unor aplicații web ce vor extinde ecosistemul companiilor și consumatorilor.

Având posibilitatea de a se conecta la orice dispozitiv căruia îi este atașat număr de mobil, dezvoltatorii pot acum să reinventeze serviciile de telecomunicații și să creeze paradigme noi de comunicare pentru a furniza consumatorilor finali valoare adăugată prin serviciile mobile pe care le utilizează.

Ericsson redefinește apelul telefonic

„Conceptul existent de apel telefonic va putea fi văzut de dezvoltatori ca un flux digital. Astfel, aceștia vor avea posibilitatea de a inova procesul de comunicare. Înregistrarea, transcrierea, contextualizarea și traducerea vor fi posibile pe orice dispozitiv conectat, folosind numărul de telefon existent al unui utilizator – și acesta este doar începutul”, a declarat Geoff Hollingworth, head of Business Innovation, Ericsson America de Nord.

Mai mult decât atât, Ericsson a lansat o competiție pentru dezvoltatorii de aplicații mobile Android, cu tema „Apps for City Life” (Aplicații pentru viața urbană). Cu două secțiuni, una pentru studenți și una pentru companiile mici și medii cu mai puțin de 100 de angajați, Ericsson va oferi dezvoltatorilor de aplicații premii de 40 de mii de euro pentru fiecare secțiune, oportunitatea de a se face cunoscuți pe piața aplicațiilor mobile, de a obține recunoaștere și de a-și crea legături în industria telecom. Termenul limită de înscriere a aplicațiilor pe http://www.ericssonapplicationawards.com/ este 28 februarie 2013.

Ericsson Application Awards 2013

Ericsson te cheamă în cloud, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Exynos 5 Octa
Samsung prezintă Exynos 5 Octa, un procesor cu 8 nuclee

Nu mai este un secret pentru nimeni că tehnologia avansată face diferența în multe domenii. În lumea mare a corporațiilor,...

Închide