stiri

Evolio lanseaza Evotab 3G, un fel de șaorma cu de toate

Evolio Evotab 3G

Evolio consolidează oferta de tablete chinezești cu un nou model de 7 inci. Evolio Evotab 3G este o „tableta cu de toate” după cum spunea Liviu Nistoran în comunicatul de presă distribuit astăzi.

Tableta dispune de conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și 3G precum și de GPS. În plus față de tabletele obișnuite de 7 inci, Evotab 3G poate efectua apeluri telefonice (2G) și poate recepționa posturile de radio FM. Tableta este dotată cu un ecran IPS, 1GB memorie RAM și 8GB spațiu de stocare.

Evotab 3G are la bază procesorul Mediatek6577 Dual-Core care rulează sistemul de operare Android 4.1. Ecranul IPS beneficiază de rezoluția de 1024×600 pixeli, caracteristică modelelor entry-level. Utilizatorul mai are la dispoziție un port microUSB și un slot microSD.

Tableta Evolio Evotab 3G poate fi comandată online începând de astăzi 18 septembrie la un preț ce se situează sub 700 lei. Modelul va ajunge în magazine începând cu săptămâna următoare.

Evolio Evotab 3G

Evolio Evotab 3G

To Top

Citește articolul precedent:
Smailo Web Energy 7
Tabletele Smailo vin cu asigurare

Companiile românești importatoare de tablete au acoperit complet segmentul entry-level. Modelele Allview, E-Boda, Smailo, Infotouch și altele au prețuri mici...

Închide