stiri

Tabletele Smailo vin cu asigurare

Smailo Web Energy 7

Companiile românești importatoare de tablete au acoperit complet segmentul entry-level. Modelele Allview, E-Boda, Smailo, Infotouch și altele au prețuri mici și vin în diverse configurații.
Dacă modelele chinezești sub brand românesc nu au convins pe nimeni în privința calității, serviciile adiționale au fost privite ca un plus de către cumpărători.

AROBS Transilvania Software anunța lansarea campaniei „Furata, uda sau crapata? Sezi bland! Tableta Smailo e asigurata!”. Campania se desfasoara in perioada 15 septembrie 2013 – 31 ianuarie 2014 (inclusiv) si se adreseaza persoanelor fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania care achizitioneaza tablete Android Smailo Web Energy 8 sau Smailo Web Energy 9.7.

Condițiile campaniei nu sunt chiar așa de avantajoase cum par la prima vedere, termenii impuși de importator implicând multe obligații pentru cumpărător.

Tabletele Smailo Web Energy sunt disponibile in reteaua de parteneri AROBS la preturile recomandate de 649 lei (8”), respectiv 899 lei (9,7”).

Smailo Web Energy 7

Smailo Web Energy 7

To Top

Citește articolul precedent:
Vodafone Smart Tab III 10
Tableta Vodafone Smart Tab III 10 este produsă de Lenovo

Vodafone România a lansat sub marcă proprie o tabletă de 10 inci numită Smart Tab III 10 . Tableta este...

Închide