Evotab cu Android

| |

Televoice lansează prima sa tabletă ce rulează sistemul de operare Android 2.1 (Eclair). Conform informațiilor postate pe Wikipedia, Televoice este o companie românească înființată de Liviu Nistoran, ce își propune să conceapă și să distribuie navigatoare GPS dar și sisteme multimedia. EvoTab TB1 beneficiază de un ecran rezistiv cu diagonala de 7 inci, conectivitate Wi-Fi și un procesor ARM 11 tactat la 800MHz. Memoria internă este de 4GB dar poate fi ușor extindă cu ajutorul unui card microSD de până la 32GB.

Autonomia de până la 14 ore este asigurată de un acumulator de 4500 mAh. Tableta mai integrează accelerometru, card reader micro SD, USB host port, miniUSB și speaker stereo. Utilizatorii noului model se vor bucura de toate aplicațiile puse la dispoziție de Android Market dar și de facilitățile sistemului de operare Android.

Față de alte modele pretențioase și scumpe, EvoTab TB1 afișează același performanțe însă prețul de comercializare este sensibil mai mic. Tableta costă numai 750 de lei (cu TVA inclus) mult mai puțin decât Samsung Galaxy Tab dotată tot cu un ecran de 7 inci. O comparație mai corectă ar putea fi făcută cu tableta Creative ZiiO. Tabletul celor de la Creative dispune tot de un ecran rezistiv, rulează Android 2.1 (Eclair) dar costă aproape 1200 lei (cu TVA inclus).
Începând cu data de 1 februarile Televoice va accepta precomenzi pentru noua tabletă, urmând ca primele modele să ajungă în rețelele de retail din data de 15 februarie 2011.
Evotab TB1

Evotab cu Android, 9.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!