EvoTab Fun vine cu GPS și hărți

| |

Evolio lansează la începutul acestei veri o tabletă de 7 inci cu GPS despre care ne spune că poate fi folosită pentru navigație. Noutatea adusă de Evotab Fun o reprezintă echiparea completă pentru utilizare în călatorii cu maşina: suport parbriz, încărcător auto, receptor GPS şi hărţi de navigaţie, toate incluse în pachetul de bază.

Cea mai nouă tabletă Evolio, numită EvoTab Fun, oferă posibilităţi de distracţie precum Video-on-Demand (Video la cerere) sau aplicaţiile Evolio care îţi aduc pe ecran ultimele ştiri, informaţii despre vreme sau ultimele apariţii editoriale în format eBook. Toate acestea sunt susţinute de noi funcţii multimedia precum: transmiţător FM, şi interfaţă HDMI, şi de procesorul grafic Quad Core, declară Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Tableta măsoară 9.5 mm și este dotată cu diverse funcții multimedia. În pofida dimensiunilor reduse şi a greutăţii de numai 330 grame autonomia acesteia este de 7 ore în regim continuu de funcţionare.

Tableta Evolio EvoTab Fun va fi disponibilă în magazine în a doua jumătate a lunii iulie.

Evolio EvoTab Fun

EvoTab Fun vine cu GPS și hărți, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

2 Comentarii pentru “EvoTab Fun vine cu GPS și hărți”

  1. Trandafir Claudiu

    am o mica problema cu tableta, dupa ce s-a consumat bateria, a-m pus-o la incarcat pt formatare si cand am incercat s-o pornesc imi apare „EVOLIO” si apoi „android” care luceste incontinu si ramane asa fara sa mai porneasca, ce pot sa-i fac?

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!