stiri

EvoTab Fun vine cu GPS și hărți

Evolio EvoTab Fun

Evolio lansează la începutul acestei veri o tabletă de 7 inci cu GPS despre care ne spune că poate fi folosită pentru navigație. Noutatea adusă de Evotab Fun o reprezintă echiparea completă pentru utilizare în călatorii cu maşina: suport parbriz, încărcător auto, receptor GPS şi hărţi de navigaţie, toate incluse în pachetul de bază.

Cea mai nouă tabletă Evolio, numită EvoTab Fun, oferă posibilităţi de distracţie precum Video-on-Demand (Video la cerere) sau aplicaţiile Evolio care îţi aduc pe ecran ultimele ştiri, informaţii despre vreme sau ultimele apariţii editoriale în format eBook. Toate acestea sunt susţinute de noi funcţii multimedia precum: transmiţător FM, şi interfaţă HDMI, şi de procesorul grafic Quad Core, declară Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Tableta măsoară 9.5 mm și este dotată cu diverse funcții multimedia. În pofida dimensiunilor reduse şi a greutăţii de numai 330 grame autonomia acesteia este de 7 ore în regim continuu de funcţionare.

Tableta Evolio EvoTab Fun va fi disponibilă în magazine în a doua jumătate a lunii iulie.

Evolio EvoTab Fun

To Top

Citește articolul precedent:
Google & ASUS - Nexus
Noua tabletă Nexus 7 de la Google va fi pusă în vânzare în iulie (zvon)

Mai este foarte puțin până la conferința Google I/O care va fi cadrul anunțului noii tablete Nexus și zvonurile încep...

Închide