stiri

Noua tabletă Nexus 7 de la Google va fi pusă în vânzare în iulie (zvon)

Google & ASUS - Nexus

Mai este foarte puțin până la conferința Google I/O care va fi cadrul anunțului noii tablete Nexus și zvonurile încep să se ivească. Conform ultimelor anunțuri online, dispozitive Google deja sunt livrate și vor fi puse la dispoziția cumpărătorilor luna viitoare, în iulie.

Google & ASUS - Nexus

Digitime declară că sursele sale au dezvăluit și faptul că dispozitivul dezvoltat în colaborare cu ASUS va avea un preț destul de scăzut, de 199 de dolari. Johnnez Shih, preşedintele ASUS, va fi prezent la conferință pentru a anunța produsul alături de echipa Google.

Google și ASUS se vor limita numai la versiuni WiFi, vor elimina camera principală de pe spatele tabletei și produsul va măsura 7 inci în diagonală.  În contextul acestor minusuri, prețul scăzut este justificat.

Google & ASUS - Nexus

Conform aceleiași surse, ASUS va lansa pe cont propriu o tabletă de 7 inci care se va vinde la prețul de 159 – 179 de dolari. Se poate să fie vorba despre ASUS Eee Pad MeMo care a fost prezentat la CES.

To Top

Citește articolul precedent:
MightyText
MightyText – SMS-uri prin PC

MightyText vin cu o aplicaţie de care nu ştiai că ai nevoie. SMS Text Messaging ↔ Computer sincronizează telefonul sau tableta Android cu...

Închide