Filtrul USSD G Data pentru Android

| |

După ce liderul Bitdefender care a prezentat ieri USSD Wipe Stopper astăzi vine rândul celorlalte companii din industria software să prezinte programe de protecție împotriva vulnerabilității USSD. Filtrul USSD G Data interceptează toate URL-urile „tel:” și le verifică de codurile USSD corespunzătoare.

Mai multe pagini web sau directoare web de tipul agende online conțin url-uri de tipul „tel:”. Vulnerabilitatea USSD existentă permite infractorilor cibernetici sa exploateze URL-urile „tel:” manipulate, cu scopul de a avaria și de a afecta dispozitivele. De exemplu, este posibil să șteargă întreaga memorie internă a telefonului.

Filtrul USSD va intercepta apoi toate URL-urile telefonice de pe smartphone-urile cu Android și verifică dacă acestea conțin coduri USSD.
Aplicația este disponibilă gratuit în magazinul Google Play.

USSD GDATA

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!