Flipboard disponibil în pentru utilizatorii de Android

| |

Aplicația de știri Flipboard a ieșit din stadiul beta și așeaptă să fie downloadată din Google Play, Amazon App Store, Nook Store și din Samsung Apps. După ce a terminat perioada de teste și după ce s-a bucurat de disponibilitate exclusivă fiind preinstalată pe Samsung Galaxy S3, Flipboard deschide porțile pentru toți utilizatorii de Android.

Flipboard

Am apucat să testăm citiorul cu înfățișare de revistă când ne jucam cu Samsung Galaxy S3 pentru review, dar se pare că aplicația lansată oficial vine cu unele plusuri. Flipboard integrează cu Google+ și YouTube pentru a putea distribui articole și vedea video-uri direct din aplicație. Printre edițiile localizate găsim Australia, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, Italia, Japonia, Coreea, Olanda, Spania, Taiwan, Statele Unite și Regatul Unit. România nu intră pe listă, dar poate în versiunile următoare, cine știe…

Flipboard este disponibil pentru download gratuit în Google Play și poate fi downloadată de orice utilizator de Android 2.2 sau de versiuni mai recente.

Flipboard disponibil în pentru utilizatorii de Android, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!