stiri

De ce ceasul HTC arată mereu 10:08?

HTC ceasuri

Fanii Android și în special fanii HTC au observat probabil cum în fiecare imagine sau reclamă cu telefoane HTC, inconfundabilul widget ceas este setat mereu la 10:08. Niciodată nu am știut de ce sau poate că nici nu am băgat de seamă până acum. HTC își justifică această alegere pe blog, iar răspunsul lor este departe de bănuielile fanilor.

Povestea nu mai are o însemnătate atât de evidentă în zilele noastre. Se face că pe vremea când ceasurile digitale ce afisează în format AM/PM erau la modă, se setau la acea oră pentru că așa au numărul maxim de celule aprinse, la ora 10:08. Probabil că exemplul ideal ar fi fost 88:88, dar ceasul nu prea funcționează așa.

HTC ceasuri

Nu numai atât, dar în promovarea ceasurilor analog, producătorii preferă să le seteze la această oră pentru că în acest fel logo-ul este vizibil și frumos încadrat de cele două limbi care parcă formează un zâmbet.

HTC tocmai a dat o lovitură sub centură adepților teoriilor conspirației, dar ne lasă oarecum intrigați dându-ne de înțeles că ceva special se întâmpla la HTC la 10:08. Oare?

To Top