stiri

Funtouch OS 12 vrea să fie o versiune mai bună a actualului Android 12

vivo

Sistemul de operare reprezintă o miză importantă pentru producătorii de telefoane mobile. Fiecare companie încearcă dezvoltarea unor alternative la Google Android, existând numeroase derivate ale acestui ecosistem. Vivo prezintă Funtouch OS 12, o actualizare importantă a sistemului de operare bazat pe sistemul Android 12 lansat recent.

Utilizatorii vor avea acum parte de o experienţă ce combină minimalismul versiunii originale Android cu funcţii care îmbunătăţesc utilizarea, conform companiei. Experimentele din trecut ne-au arătat că producătorii asiatici nu au reușit să îmbunătățească experiența de utilizare, ci din contră – au încărcat sistemul cu o grafică greoaie și bloatware (aplicații preinstalate, nedorite).

Funtouch OS 12 oferă o dispunere nouă pentru folosirea simultană a mai multor aplicaţii, aceasta fiind posibilă datorită funcţiei de memorie extinsă RAM 2.0. Noul Nano Music Player completează seria de funcţii oferite de această actualizare şi este compatibil cu cele mai cunoscute aplicaţii de muzică din Europa.

Vivo a fost printre primii producători de telefoane care a oferit acces la avantajele noii versiuni a sistemului de operare Google pentru produsele sale din Europa. Implementarea a început la finalul lunii ianuarie şi va continua până în luna aprilie.

To Top

Citește articolul precedent:
OPPO Find X5 Pro
OPPO a lansat seria Find X5

OPPO a lansat noile telefoane Find X5, mizând pe performanțe ridicate și un design premium. Noile modele Find X5 integrează...

Închide