GALAXY Note 3 a fost lansat oficial în România

| |

Cea mai puternică tabletă (sau telefon) a momentului, GALAXY Note 3 a fost lansată oficial în România. Noua tabletă Samsung GALAXY Note 3 are un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inci, este subțire (8,3 mm), ușoară (168g) și are o baterie ce oferă o o autonomie extinsă (3.200 mAh). Echipat cu o cameră foto principală de 13 megapixeli cu Stabilizare Smart, un indice ridicat de redare a culorilor și cea mai mare memorie RAM din piață, de 3GB, Samsung GALAXY Note 3 se poziționează în zona high-end a phablet-urilor cu Android.

GALAXY Note 3 dispune de un stylus și o mulțime de aplicații dedicate. Utilizatorii pot selecta informațiile de care sunt interesați, pot încercui imaginile pe care doresc să le salveze sau să le trimită prin email.

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Pentru utilizatorii care își doresc un grad sporit de confidențialitate, noul phablet GALAXY Note 3 oferă aplicația Samsung KNOX. Cu ajutorul acesteia, informațiile sensibile din punct de vedere al securității sunt rulate și stocate într-un mediu protejat, iar funcția Find My Mobile îmbunătățită le permite utilizatorilor să dezactiveze telefonul atunci când acesta este furat sau pierdut.

Prezentare video Samsung GALAXY Note 3

Update: Samsung GALAXY Note 3 va avea un preț de aproximativ 3.200 lei.

GALAXY Note 3 a fost lansat oficial în România, 9.0 out of 10 based on 5 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (5 votes cast)

Comentează prin Facebook

2 Comentarii pentru “GALAXY Note 3 a fost lansat oficial în România”

  1. Nu e neaparat pentru oamenii de afaceri

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!