stiri

Samsung Galaxy Gear ajunge în România

Samsung Galaxy Gear

Samsung Electronics a adus în România ceasul inteligent Galaxy Gear. Modelul, prezentat anul acesta la IFA Berlin, se sincronizează cu telefonul și notifică utilizatorul cu privire la cele mai recente mesaje primite, apeluri şi e-mailuri. Utilizatorul poate respinge cu discreție apelurile sau poate folosi dispozitivul asemeni unui hands free.
Galaxy Gear are la bază un procesor la 800 MHz, montat în spatele unui ecran de 1,65 inch. Datele sunt stocate în memoria internă de 4GB.

Samsung a introdus pe ceas o serie de funcții interesante. Memographer permite preluarea de fotografii și clipuri video pentru stocarea informațiile considerate importante de către utilizator.Cu ajutorul Voice Memo se pot înregistra conversații sub formă de text. Auto Lock securizează automat telefonul dacă distanța între telefon și ceas este mai mare de 1.5 metri. Prin această funcție, Samsung dorește să descurajeze furturile și să ofere mai multă siguranță utilizatorului. În momentul în care telefonul ajunge în raza ceasului Galaxy Gear îl deblochează.

Ceasul inteligent este disponibil în România la prețul de aproximativ 1.230 lei (TVA inclus). Galaxy Gear va veni în culorile: Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold şi Lime Green.

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear funcționează cu o serie limitată de dispozitive Android, de aceea este bine să consultați înainte dacă telefonul dumneavoastră este compatibil cu Galaxy Gear.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Transformer Book Trio
ASUS Transformer Book Trio a fost prezentat în România

ASUS a prezentat astăzi în incinta unui hotel de lux din București noile produse pregătite pentru această toamnă. Pe lângă...

Închide