accesorii mobile

Samsung Gear S3 va fi disponibil în România din decembrie

Samsung Gear S3

Samsung Electronics a anunţat lansarea oficială a smartwatch-ului Samsung Gear S3. Acesta va fi disponibil în România la precomandă începând cu 25 noiembrie 2016, iar în magazine va ajunge după data de 2 decembrie. Cei care precomandă între 25 noiembrie și 2 decembrie vor primi o pereche de căști Level Active (promoție disponibilă la partenerii Samsung România).

Gear S3 combină designul clasic cu ultima tehnologie mobilă în ambele modele – Gear S3 Frontier şi Gear S3 Classic. Ambele telefoane rulează sistemul de operare Wearable Platform 2.3.1 bazat pe Tizen și dispun de un procesor Dual core la 1.0 GHz. Ecranul cu diagonala de 1.3 inci are formă circulară și este de tip Super AMOLED.

Gear S3 este rezistent la apă şi praf (IP68) şi oferă durabilitate de grad militar. Echipat cu GPS şi aplicaţiile S Health, Alti/barometer şi Speedometer, acesta aduce utilizatorilor o evidenţă clară a activităţilor zilnice de fitness şi oferă detalii despre condiţiile outdoor, de la altitudine şi presiune atmosferică la schimbări bruşte alte vremii, distanţa parcursă şi viteză. Mai mult, bateria puternică poate avea o autonomie până la patru zile la o singură încărcare.

Samsung Gear S3

Samsung Gear S3

To Top

Citește articolul precedent:
Google are o invitație pentru dezvoltatorii de jocuri indie din România

În ultimul an, Google a acordat o atenție dezvoltatorilor de jocuri indie, pentru a scoate în evidență inovațiile pe care...

Închide