media player

Galaxy Player, un Android cu talent la muzică

galaxy-player

Pentru mulți producători, CES 2011 va da ocazia reîmprospătării liniilor de gadgeturi ale momentului. Cum aleargă de ceva vreme cot la cot cu Apple, Samsung și-a dat seama că îi lipsește un media player. Coreenii vor probabil ca iPod să plângă în căști de ciudă când vor fi prezenta Galaxy Player (YP-GB1).

Galaxy Player e așteptat de ceva vreme, dar dacă asta i-a adus Androidul la bord, nu putem decât să îi aplăudăm răbdarea. Procesorul de 1GHz este manevrat în spiritul multimedia de un Android 2.2 Froyo. Nu o fi Tegra 2, însă dispozitivul va putea rula lejer filme HD pe un ecran Super Clear spațios de 4 inci, cu WVGA (800×480 pixeli). Pentru înregistrare, Galaxy Player dispune de două camere. Cea de pe spate are 3.2MP pentru capturi foto, iar cea pentru apeluri video știe rezoluție VGA. Da, e recomandată pentru apeluri video, dar nu am găsit nicio specificație GSM. Probabil e pentru uz în WiFi.

Muzica și filmele vor avea de împărțit 8GB, 16GB sau 32GB, în funcție de model. Nu se vor călca în picioare, devreme ce dispun și de un slot microSD. Dintre specificațiile publicate pe samsunghub.com ne e greu să diferețiem playerul față de gama actuală Galaxy: T-DMB, tehnologia audio SoundAlive, rețea Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS. Bateria aparatului este una de 1200mAh.

Galaxy Player vine cu Android Market și acces la Samsung Apps. Tot de la Samsung așteptăm playerele YP-G50 și YP-GB70. Filmulețul de mai jos se referă la primul:

To Top

Citește articolul precedent:
T-Mobile ar putea anunta tableta Dell Streak de 7” la CES 2011

Zvonurile sunt alimentate de o serie de evenimente vechi și noi: publicarea în septembrie de către The Wall Street Journal...

Închide